torsdag 6. mai 2010

Hydranten Kulturscene og andre morsomme dyr:)

Hurra hei og hoppepå, Hydranten personalmøte på den første fritorsdagen i manns eller kvinnes minne.. Flotte mennesker og koselig lokale.. Oh the complete madness!

Planen er å dra hjem til leiligheten med Quinden og lage veggispai med broccoli og tomat og 3 tonn med ost og pesto, for kvinnemennesket spiser jo hverken Nemo, nasse nøff, oksen ferdinand, lille kylling eller kengubarnet så det blir vanskelig å lage noe i fellesskap som faktisk inneholder mat:) fy faen så sunn a gitt! om man ser bort fra de 3 tonnene med ost:)

så følger en tur på Seb´s Hotell for litt darting og slikt, for det er en koselig og nyttig ting å gjøre..
vurderes gjør også å dra tilbake på Hydranten for å høre musikalsk ekskjæreste spille litt, men det er en tanke enda under vurdering:)
verdens vakreste MaBi skal på Kiwi for å kjøpe snop for enkroninger og femtiøringer, noe som er et konsept til etterfølgelse, enkroninger, og kiwi, ikke kom dit jeg jobber å gjør slike ting for da kommer jeg muligens til å sørge for at vedkommende avdør brått, uhemmet, muligens og i glede og vellyst, det så mye smerte som jeg kan påføre i papp-pressa på jobben. be warned!

dette blogg-konseptet er je i grunnen litt skummelt og vanedannende, norske myndigheter burde vurdere å sette slike klistrelapper på pcer som er på røykpakker, blogging er vanedannende og kan føre til brå og smertefull sosiallivsdød, for øverig burde den samme advarselen stå på WOWspill.. Make love not Warcraft!
andre ting som og burde ha advarsler: alkohol, dette produktet kan gi deg lyst til å danse på bordet, strippe eller ligge med han mannen der borte, mannen der borte kunne hatt advarselen: denne mannen kan føre til at du er slave av hans bastardbarn med høyt hårfeste og skjeve tenner de neste 18 årene. noe annet som burde hatt advarsel er Paradise Hotell, dette programmet vil gi deg ekstrem skamfølelse og lyst til å ta livet av deg selv og deltakerne med hagle, eventuelt klore ut dine egne øyne mens du skriker og takker gud for at du antageligvis har ca 150 mer enn samtlige deltakere til sammen i iq. Skjønt, ser du på PH så er det nok ingen garanti dessverre..

1 kommentar:

  1. Du er fantastisk! Nå lo jeg masse. Mer enn før idag. Og det har vært en lang dag. Så det er ganske bra. JE GLEDE MEJ TELL PAI, JE! Brum brum, denna Quinden elsker den Quinden!

    SvarSlett